Not Just BBQ op TV


Datum: 28-04-2023

Het Foodkitchen team heeft leuk nieuws. Vanaf 1 mei begint een nieuw seizoen van BBQ Street waarin de producten van ons merk Not Just BBQ gebruikt worden om de heerlijkste gerechten te maken!

Iedere werkdag om 17:30 op 24Kitchen is te zien hoe het team van bekende BBQ-helden aan de slag gaat met prachtige recepten. Met iedere week een volle bak aan inspiratie kunnen de kijkers compleet voorbereid het komende BBQ-seizoen tegemoet. De recepten verschillen qua moeilijkheid zodat iedereen deze zomer vol zelfvertrouwen achter de kolen kan staan.

Ook compleet voorbereid zijn op de BBQ-tijd en op alle geïnspireerde klanten? Plaats dan nu een bestelling en maak je assortiment barbecue ready!


Nieuw adres!


Datum: 22-05-2017

Graag informeren we u over onze nieuwe adresgegevens. Na de verhuizing van het magazijn verhuist namelijk ook het kantoor van Foodkitchen. Vanaf 24 mei zijn wij te vinden op onderstaande locaties.

 

Bezoekadres

Bedrijvencentrum Moerdijk

Zuidhaven 9-11

4761 CR Zevenbergen

 

Postadres

Postbus 7

4760 AA Zevenbergen

 

Magazijn

KIVA Logistics

Bloemendaalse Zeedijk 8B

4765 BP Zevenbergenschen Hoek

 

Onze overige gegevens, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, blijven ongewijzigd. Ook zijn er geen veranderingen in het bestelproces.

 

Wel kan het zijn dat wij de komende week beperkt bereikbaar zijn wegens het overzetten van de ICT en telefoonlijnen. Mocht u ons op het vaste nummer niet kunnen bereiken en dan kunt u voor dringende zaken contact opnemen met onze accountmanagers René van Gerwen (06-50469430) en Thim van de Kuinder (06-21968292).

 

Voor alle overige vragen kunt een e-mail sturen naar info@foodkitchen.nl. Wij proberen uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

We bedanken u vriendelijk voor uw begrip en kijken er naar uit onze werkzaamheden vanuit het nieuwe kantoor voort te zetten.

 

Hartelijke groeten,

 

Foodkitchen

 

---

 

We would like to inform you about our new company addresses. After the relocation of the warehouse our office will also move to a new location. From May 24 our company is located at the addresses below.  

 

Visiting address

Bedrijvencentrum Moerdijk

Zuidhaven 9-11

4761 CR Zevenbergen

The Netherlands

 

Postal address

PO BOX 7

4760 AA Zevenbergen

The Netherlands

 

Warehouse

KIVA Logistics

Bloemendaalse Zeedijk 8B

4765 BP Zevenbergenschen Hoek

The Netherlands

 

The rest of our company information, like telephone numbers and email addresses, remain unchanged. There are also no changes in our ordering process.

 

However, we could be temporarily out of reach when our IT and telephone lines are being installed at the new office location. In case you can't reach us at our office number please contact our account managers René van Gerwen (0031 (0)6 50469430) or Thim van de Kuinder (0031 (0)6 21968292) for any urgent matters.  

 

For all other questions please send an email to info@foodkitchen.nl. We will try to respond as soon as possible.

 

Thank you for your understanding and we look forward to resuming our business from the new office.

 

Kind regards,

 

Foodkitchen

 
Nieuw kantooradres


Datum: 09-05-2017

Na de verhuizing van het magazijn verhuist ook het kantoor van Foodkitchen naar een nieuw adres. Vanaf 24 mei zijn wij te vinden op onderstaande locatie.

 

Kantoor

  

Bedrijvencentrum Moerdijk

Zuidhaven 9-11

4761 CR Zevenbergen

 

Postadres

 

Postbus 7

4760 AA Zevenbergen

 

Magazijn

 

KIVA Logistics

Bloemendaalse Zeedijk 8B

4765 BP Zevenbergenschen Hoek

 
Ons magazijn is verhuisd!


Datum: 25-04-2017

Foodkitchen groeit door! Vandaar dat wij voor onze voorraad een nieuw onderkomen hebben gezocht. Vanaf heden is ons magazijn ondergebracht bij KIVA Logistics in Zevenbergschen Hoek. Over een aantal weken verhuist ook ons kantoor naar een nieuwe locatie. Uiteraard brengen wij u daarvan tijdig op de hoogte. Tot nader bericht blijft ons bezoekadres aan de Touwslagerij 17a in Zevenbergen.

 
Volg Not Just BBQ op Facebook!


Datum: 03-04-2017

Not Just BBQ is hét merk voor BBQ en Outdoor Cooking en is vanaf nu ook te vinden op Facebook. Like onze pagina en blijf dagelijks op de hoogte van de laatste trends op BBQ gebied,

tips & tricks voor de echte grillmaster en heerlijke recepten.

 

Op Facebook.com/notjustbarbecue vind je alles wat je wilt weten over de producten. Op zoek naar inspiratie? Hoe je zelf Pulled Pork maakt op de BBQ? Of op welke events je ons tegen kunt komen? Je vind het allemaal op onze Facebook pagina.

 

Not Just BBQ op TV


Datum: 28-04-2023

Het Foodkitchen team heeft leuk nieuws. Vanaf 1 mei begint een nieuw seizoen ...

Lees verder »

Nieuw adres!


Datum: 22-05-2017

Graag informeren we u over onze nieuwe adresgegevens. Na de verhuizing van het ...

Lees verder »


Nieuwsbrief


Persoonlijke informatie
Naam
E-mail
 Aanmelden
ChocolateSaltyDrinks