Najaars update!


Datum: 23-11-2017

De drukste tijd van het jaar is aangebroken en de feestdagen komen steeds dichterbij. Foodkitchen brengt u daarom graag op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Monin Mini Coffee Sets

 

Ze zijn er weer! De miniatuur koffie sets van Monin. Na enkele weken niet leverbaar te zijn geweest is onze voorraad weer op peil en kunnen de sets weer via de webshop worden besteld.

 

De sets zijn perfect als geschenk of voor wie zelf eens aan de slag wil gaan met een heerlijke 'flavoured coffee'. De set bevat 5 verschillende smaken; karamel, vanille, hazelnoot, speculoos en chocolade.

 

 

Choc-o-Lait sticks, een must-have voor het najaar!

 

Vanaf aanstaande maandag zijn al onze Choc-o-Lait sticks weer op voorraad. Mooi op tijd om uw voorraden aan te vullen voor de feestdagen.

 

De Choc-o-Lait sticks zijn nog altijd een absolute must-have in de koude maanden en staan garant voor de allerlekkerste warme chocolademelk! Mis ze dus niet en bestel ze via onze webshop.

 

 

 

Winter BBQ, dé trend op barbecue gebied!

 

Doet u al aan barbecueën in de winter? Wij wel! Wat denkt u van een 'low & slow' kerstdiner van de barbecue? Of een unieke Marshmallow Koker voor in het kerstpakket? Not Just BBQ heeft het allemaal. Bekijk het complete assortiment op onze website of neem contact op voor een winter BBQ advies op maat!

 

 

'We wish you a merry Christmas...'

 

... met een kerstcadeau om de vingers bij af te likken! Foodkitchen heeft een prachtig assortiment kerstproducten voor in én onder de boom. Denk aan heerlijke kerstchocolade in verschillende figuren, mix voor Glühwein en Chai Latte, of de prachtige cadeauverpakkingen van Choc-o-Lait. Kijk in onze webshop voor de laatste kerstproducten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vacature: medewerker commerciële binnendienst


Datum: 29-06-2018

Verrassend en altijd in beweging. Foodkitchen importeert en distribueert ...

Lees verder »

Not Just BBQ lanceert splinternieuw BBQ platform


Datum: 01-02-2018

Vanaf nu is Not Just BBQ ook online te vinden met een splinternieuwe ...

Lees verder »


Nieuwsbrief


Persoonlijke informatie
Naam
E-mail
 Aanmelden
SaltyOrganicHerb & Spice