Laatste kans: kerstassortiment 2017


Datum: 06-11-2017

Het najaar is aangebroken en de voorbereidingen voor Kerst zijn overal in volle gang. Met trots presenteerde Foodkitchen enkele maanden geleden het najaarsassortiment voor 2017. Weergegeven in een feestelijk magazine vol inspiratie, nieuwe producten en bestaande klassiekers. Heeft u ons magazine gemist? Of bent u nog bezig met de laatste inkopen voor Kerst? Kijk dan snel nog eens rond in het magazine of bestel de producten direct in onze webshop.

 

Maar genieten doen we natuurlijk het liefst de hele winter lang. Dus introduceren we de Coffee & Tea Treats van à Table! in een winterse verpakking. Bieden we een uitgebreid assortiment zuurstokken en Candy Canes voor de echte zoetekauw. En pakken we groot uit met het assortiment van Choc-o-Lait.

 

Bekijk het magazine hier.

 

For the magazine in English click here.
.

Bestellen

 

Graag maken we u er op attent dat de intekenperiode voor de producten uit het najaarsassortiment reeds is verlopen. Hierdoor bestaat de kans dat sommige artikelen niet langer op voorraad zijn. Kijk voor de actuele beschikbaarheid in onze webshop of informeer naar de mogelijkheden. Uiteraard helpen we u graag met het samenstellen van een prachtig najaarsassortiment! 

 

Geniet van het voorjaar met Foodkitchen!


Datum: 09-01-2018

Bekijk hier ons voorjaarsassortiment! Weergegeven in een kleurrijk magazine ...

Lees verder »

Not Just BBQ op TV!


Datum: 21-12-2017

Not Just BBQ vanaf 6 januari te zien op RTL4! Not Just BBQ is één van de ...

Lees verder »


Nieuwsbrief


Persoonlijke informatie
Naam
E-mail
 Aanmelden
OrganicHerb & SpiceCookies