Vakbeurs Foodspecialiteiten


Datum: 19-09-2017

Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten

Volgende week staat Foodkitchen weer op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Een mooi moment om ons najaarsassortiment te komen bekijken. Naast de klassiekers zoals Choc-o-Lait en Drink me Chai introduceren we ook een aantal nieuwe merken, zoals Pierre Biscuiterie, Nutty Thins van Barú en een nieuwe lijn met chocolademelkpoeders van Dolfin. En heeft u nog geen beslissing genomen over uw kerstassortiment? Kom dan langs voor heerlijke kerstchocolades, candy canes, marshmallows en nog veel meer.

 

 

 

Not Just BBQ

Natuurlijk kijken we ook alvast vooruit naar het voorjaar en presenteren we alle noviteiten voor 2018 uit ons Not Just BBQ assortiment. Met producten als Hot Sauces, Mega Marshmallows en kruidenmixen voor Sticky Ribs en Beer Can Chicken. Maar we hebben ook talloze mogelijkheden voor een heerlijk winter barbecue assortiment!

 

 

 

Drink Me Chai Free From

Nieuw van Drink me Chai: Free From! Deze smaak is net zo lekker als de reguliere Drink Me Chai Spiced, maar bevat geen toegevoegde suikers. Daarnaast bevat de Free From variant geen zuivel en kan die naast reguliere melk ook met melk alternatieven worden gemaakt, zoals soja of amandelmelk. Te zien op de beurs en vanaf nu al te bestellen in onze webshop!

 

Openingstijden

De beurs is geopend op dinsdag 26 en woensdag 27 september van 11:00 tot 22:00 uur. Foodkitchen is te vinden in stand 169. Voor meer informatie en toegang tot de beurs kijkt u op www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl.

Vacature: medewerker commerciële binnendienst


Datum: 29-06-2018

Verrassend en altijd in beweging. Foodkitchen importeert en distribueert ...

Lees verder »

Vacature: accountmanager retail


Datum: 28-06-2018

Om het team verder te versterken, zoekt Foodkitchen per direct een full time: ...

Lees verder »


Nieuwsbrief


Persoonlijke informatie
Naam
E-mail
 Aanmelden
SaltyDrinksHerb & Spice