Vier het najaar bij Foodkitchen!


Datum: 06-07-2017

Met trots presenteert Foodkitchen het najaarsassortiment voor 2017. Weergegeven in een feestelijk magazine vol inspiratie, nieuwe producten en bestaande klassiekers. Het is een assortiment om warm van te worden met onder andere warme chocolademelk, chai latte en glühwein. Feestelijke chocolades en gift items. Snoepgoed voor onder of ín de boom. En Italiaanse cake voor bij het kerstontbijt.

 

Maar genieten doen we natuurlijk het liefst de hele winter lang. Dus introduceren we de Coffee & Tea Treats van à Table! in een winterse verpakking. Bieden we een uitgebreid assortiment zuurstokken en Candy Canes voor de echte zoetekauw. En pakken we groot uit met het assortiment van Choc-o-Lait.

 

Bekijk het magazine hier.

 

For the magazine in English click here.
.

 

Bestelvoorwaarden

 

Graag maken we u er op attent dat de producten uit het najaarsassortiment enkel te bestellen zijn op intekening. Dit betekent dat we na het einde van de intekenperiode geen voorraadgaranties kunnen geven en OP=OP.

 

Uiteraard zijn artikelen uit het reguliere assortiment, zoals de sticks van Choc-o-Lait, doorlopend te bestellen. Echter niet tegen de aangegeven actieprijzen. En ook voor die artikelen geldt dat het belangrijk is tijdig in te tekenen om de levering te kunnen garanderen.

 

• De intekenperiode loopt voor alle producten tot 31 juli 2017.

• We streven ernaar de producten uit te leveren in week 37.

• Met uitzondering van de Panettones van La Torinese die vanaf week 39 verkrijgbaar zijn (onder voorbehoud).

 

Bestellen kan door de ingevulde bestellijst retour te sturen naar orders@foodkitchen.nl. Telefonisch een order plaatsen kan natuurlijk ook via 0168-370338. Ook zijn we altijd bereikbaar voor vragen of advies bij de samenstelling van het assortiment.

 

Heeft u de bestellijst nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op!

 

 

  

Not Just BBQ lanceert splinternieuw BBQ platform


Datum: 01-02-2018

Vanaf nu is Not Just BBQ ook online te vinden met een splinternieuwe ...

Lees verder »

Foodkitchen zoekt versterking!


Datum: 25-01-2018

Foodkitchen is per direct op zoek naar een marketing en communicatie ...

Lees verder »


Nieuwsbrief


Persoonlijke informatie
Naam
E-mail
 Aanmelden
SaltySweetChocolate